Hoe anders zou het hier op aarde zijn als we vanuit universele wetten zouden leven in plaats van al die aardse wetten en regeltjes?

‘Maar dat kan toch niet?’ zullen velen roepen. We hebben die wetten en regeltjes zo nodig, anders wordt het een echte chaos. Mijn wedervraag: is het nu op aarde met al die wetten en regeltjes geen echte chaos? Sterker nog, ik heb tijdens mijn “reis” naar andere dimensies, andere ‘planeten’ en sterrenstelsels ervaren dat daar helemaal geen wetten en regeltjes zijn, maar dat de wezens daar in geluk, sereniteit, harmonie en liefde gewoon leven volgens de universele natuurwetten. In mijn roman DE HOLIST  komt deze ‘reis’ naar andere dimensies ook ter sprake.

Waarom hebben we hier op aarde dan die wetjes en regeltjes? Gewoon maar eerlijk zeggen: ze zijn onderdeel van het gelaagde programma dat erop gericht is om de mens onbewust en uit zijn grootse kracht te houden. Ze vormen een manier om ons af te leiden, ons om de tuin te leiden, zodat we niet vanuit onze grootsheid gaan leven en ons bevrijden uit dit krankzinnige systeem van de matrix. En de druk vanuit de matrix met nieuwe wetjes en regeltjes neemt halsoverkop toe, omdat de krachten die erachter zitten op allerlei manieren de bewustzijnsgroei van de mensheid proberen te remmen.

Wat betekent dat als we gaan leven vanuit de universele natuurwetten? De belangrijkste universele wet is die van de dynamische balans. In die wet komen alle natuurwetten samen. De kern hiervan is dat de mannelijke en de vrouwelijke energie volkomen in balans zijn waardoor we bij onze goddelijke essentie kunnen komen.

Als we op dat punt van hoog bewustzijn komen, kunnen we bewust scheppen. En dan scheppen we ook een wereld voorbij het systeem en de matrix: een lichtrijke, liefdevolle, serene en vreedzame wereld. En in die wereld kan iedereen zijn plek innemen vanuit zijn authentieke, goddelijke passie en unieke kleur. Dan is er geen militair industrieel complex meer dat alles controleert. Dan zijn er geen wetten en regels meer nodig, omdat alles gewoon in balans is.